Partners

Royal Haskoning DHV

Royal HaskoningDHV verbindt mensen al meer dan 137 jaar met elkaar. Door onze expertise en passie hebben we bijgedragen aan een betere samenleving en een beter leven voor mensen met werk dat wordt ondersteund door onze duurzame waarden en doelen. Wij zijn een onafhankelijk internationaal advies- en engineeringbureau dat toonaangevend is in duurzame ontwikkeling en innovatie.

Royal HaskoningDHV is vanaf de pioniersfase betrokken geweest bij de opkomst en ontwikkeling van datacenters en andere missiekritieke faciliteiten. De maatschappij vraagt steeds meer om betrouwbare systemen. Continuïteit is cruciaal voor het functioneren van onze samenleving. Missiekritieke faciliteiten vereisen een zeer veerkrachtige infrastructuur om service te garanderen. Voor datacenters stellen we bedrijven, operaties en systemen in staat om efficiënt, effectief en continu te werken. Wij leveren veerkrachtige en energie-efficiënte missiekritieke faciliteiten.

De consultants en ingenieurs van datacenters bij Royal HaskoningDHV werken aan innovatieve en kostenefficiënte oplossingen voor datacenters. We bieden onze klanten, waaronder colocatie datacenters, internetproviders en telecombedrijven, strategisch, tactisch en operationeel advies. Verzoeken hebben betrekking op de engineering van de elektrische technologie en mechanisch kritische infrastructuur, architectuur, constructie, monitoringsystemen, duurzaamheid, vergunningen en projectbeheer.

Diensten

  • Datacenterontwerp;
  • Mechanische en elektrotechniek;
  • Architectonische en structurele engineering;
  • Milieu- en vergunningsproces;
  • Constructie QA (incl. Voorwaarden).

Locatie

Global Head Office

Laan 1914 no 35, Amersfoort, 3818 EX

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws