Partners

Power Towers

Power Towers Ltd. is een Britse fabrikant die in 2007 is opgericht.

Het bedrijf heeft een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van de ‘Low-Level Access’ industrie. Zes jaar later, in 2013, werden de Pecolift en Ecolift geïntroduceerd als een innovatieve en unieke ‘Low-Level Access’ oplossing in het Verenigd Koninkrijk als alternatief voor ladders en podia. Sindsdien is de acceptatie voor onze producten zowel in het Verenigd Koninkrijk als wereldwijd ongeëvenaard en wordt het gebruik ervan nu beschouwd als een best practice en vervanger van ladders, podia en rolsteigers. Onze producten worden niet alleen erkend voor het verbeteren van de veiligheid, maar ook voor hun eenvoud, efficiëntie en verbeterde gebruikersergonomie.

Al onze producten zijn ontstaan vanuit de gebruiker. Wij bieden producten aan die eenvoudig, onderhoudsarm, ergonomisch en economisch zijn met een lange levensduur van het product.
We betrekken werknemers, ingenieurs, ergonomen, veiligheids- en projectmanagers in de eerste fase van de conceptontwikkeling om ervoor te zorgen dat de werknemer en het gebruik voorop staan in het ontwikkelingsproces staan wanneer onze designers met het ontwerp beginnen.

Al onze producten worden zorgvuldig getest op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Met hulp van bewegingssensoren, gebruiken we de nieuwste technologie om de krachten te meten die op het lichaam worden uitgeoefend om ervoor te zorgen dat onze producten comfortabel in het gebruik zijn. Onze complete productportfolio voldoet aan de Europese Machinerichtlijn EN280 en ANSI-richtlijn A92.20.

Terug naar partner overview

Locatie

Power Towers Limited

LE3 1UX 35 Sunningdale Road, Leicester

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws