Partners

Pathema

Pathema is een innovatief en dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar met succes bezig is met de engineering van duurzame waterzuiveringstechnologie en productontwikkeling. We stellen de klant altijd op de eerste plaats en denken mee in de voortdurend veranderende omgeving van watertoepassingen. Bedrijven als ASML, Air-producten, Smart DC, Grolsch, WESTIN Marriott, Beieren, AMGEN, Heineken en Lamb Weston Meijer zijn u al voorgegaan. Wilt u ook de overstap maken naar een duurzame waterbehandeling? We vertellen u graag meer!

Onze producten onderscheiden zich door een chemievrije werking, energie- en waterbesparing. Het zijn op maat gemaakte oplossingen die zichzelf snel terugbetalen en altijd in harmonie zijn met de omgeving. Een van onze succesvolle producten is de IVG-C CoolWater-technologie, waarmee we onlangs de titel Water Innovator of the Year 2017 hebben gewonnen. Het is een ‘plug & play’ totaaloplossing die verschillende technieken combineert om kalkaanslag, corrosie en microbiologische groei (legionella), volledig vrij van chemicaliën en met verminderd energie- en waterverbruik. Alternatieve waterbronnen (zoals regen, afval en grondwater) kunnen hiervoor ook worden gebruikt.

Wilt u deze technologie toepassen op een bestaande installatie of een chemische installatie ombouwen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt blijven werken totdat uw nieuwe installatie in gebruik wordt genomen. We kunnen ook voorzien in alle vereisten voor nieuwe koeltorens, zoals een optimaal passiveringsproces. Kortom, we kunnen turn key in alle situaties leveren.

Diensten

  • Duurzame chemische gratis koelwaterbehandeling

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

Pathema

5026 SK Maidstone 28, Tilburg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws