Partners

MTU

Onder het merk MTU ontwikkelt en produceert Rolls-Royce Power Systems grote high-speed motoren en aandrijfsystemen voor schepen en zware land-, spoor- en defensievoertuigen, evenals aandrijfsystemen voor gebruik in de olie- en gasindustrie en bij energieopwekking. Onze dieselmotoren en gasmotoren zijn geschikt voor vermogens tot ca. 10.000 kW. MTU levert ook op maat gemaakte elektronische automatisering en besturingseenheden voor zijn motoren en aandrijfsystemen.

MTU Friedrichshafen is de kernactiviteit van Rolls-Royce Power Systems, een divisie van Rolls-Royce plc. Het hoofdkantoor bevindt zich in Friedrichshafen, Duitsland. MTU heeft wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst met meer dan 30 dochterondernemingen en meer dan 1.200 ontwikkelings-, productie-, service- en verkooplocaties in 130 landen. MTU staat wereldwijd ter beschikking van onze klanten.

MTU Benelux is een dochterbedrijf van MTU Friedrichshafen en is met 63 mensen actief in naverkoopdiensten, Onderdelen levering, Logistiek, Sales en Project management. Vanuit onze faciliteiten in Dordrecht zijn wij in staat om u, onze waardevolle klant, 24 uur per dag naverkoopdiensten in de Benelux te bedienen, om aan uw behoeften voor nieuwe en betrouwbare motoren en systemen te voldoen.

Diensten

  • Productie van diesel- en gasmotoren
  • Aangepaste elektronische automatisering en besturingseenheden voor zijn motoren en aandrijfsystemen
  • naverkoopdiensten

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

MTU Benelux

3313 CS Merwedestraat 86, Dordrecht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws