Partners

Moy

Moy is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige dakafdichtingssystemen. Met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland hebben onze innovatieve, duurzame waterdichtingsoplossingen en ongeëvenaarde technische ondersteuning ons wereldwijd talloze gerenommeerde klanten opgeleverd en een plaats in de frontlinie van deze dynamische en concurrerende industrie.

Omdat we te allen tijde de hoogst mogelijke kwaliteit en service bieden, hebben we nauw contact met het bouwteam: Als onderdeel van onze toewijding aan de hoogste niveaus van kwaliteit en service staan ​​we in nauw contact met het hele bouwteam: van de ontwerp- en specificatiefasen tot en met de projectafronding en verder.

Ons specialistische productaanbod voldoet aan de behoeften van de continue veranderende bouwmarkt. We bieden systemen en oplossingen voor vrijwel alle waterdichtingsomstandigheden die u tegen zou kunnen komen.

We zullen ons blijven uitbreiden en aanpassen aan de behoeften van deze uitdagende en levendige industrie, met behoud van onze kernwaarden om producten van topkwaliteit en eersteklas technische back-up te leveren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws