DDA Partners

 

Minkels

Minkels is een kennisgedreven producent en wereldwijde leverancier van hoogwaardige oplossingen voor datacenterinfrastructuur. Het merk Minkels maakt deel uit van het productportfolio van Legrand, een beursgenoteerd bedrijf met wereldwijde verkoop in de laagspanningsinstallatie, datanetwerk en datacenter markten. Legrand is actief in meer dan 180 landen en realiseerde in 2016 een omzet van 5 miljard euro.

De producten van Minkels vallen op door hun innovativiteit en flexibiliteit.

Klanten kunnen er altijd zeker van zijn dat ze de nieuwste datacentertechnologie krijgen: modulaire oplossingen die reageren op veranderende, klant specifieke zakelijke vereisten.

Onze belofte: “Powered by experts”
De producten van Minkels vallen op dankzij innovatie en flexibiliteit. Klanten zijn altijd verzekerd van de nieuwste datacenter technologieën, modulaire oplossingen die beantwoorden aan klantspecifieke en evoluerende businessbehoeften.

Al onze producten kenmerken zich door een toekomstbestendig karakter. In onze ogen is dat een must omdat de rol van datacenters snel verandert, gedreven door onder meer de cloud, Internet of Things (IoT), Big data en IT kostenreductie. Minkels gelooft dat modulariteit en volledige integratie de sleutel zijn tot een future-proof datacenter. Alleen dan kan de juiste mate van flexibiliteit en efficiëntie worden geboden. Voor Minkels zijn dit niet zomaar termen, hier staan wij echt voor; het zijn onze kernwaarden:

Diensten

  • Ontwikkeling en productie van racks
  • Switching en routing
  • Stroom en connectiviteit
  • Koeling

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

Minkels BV

5466 AC Eisenhowerweg 12, Veghel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!