Partners

Maunt

ON TOP OF DESIGN & SUPPLY FOR DATA-ARCHITECTURE

De perfecte setup voor dataopslag en -verbinding. Die ontwerpt en realiseert Maunt dagelijks op maat. Telecombedrijven en datacenters voorzien zij van state-of-the-art componenten, om samen hun business te versnellen. Van cloud tot colocation en van zendmast tot glasvezelnetwerk, is Maunt preferred supporter.

Ze willen de klant begrijpen, om ’m vervolgens te verrassen. Dat is de overtuiging, die doorklinkt in alles wat ze doen. Om waarde toe te voegen, verdiepen ze zich in de business case. En komen dan met producten en diensten die de verwachting overtreffen. Meer nog dan leverancier is Maunt een community voor telecom- en datapartners. Samen vernieuwen ze de markt, samen winnen ze de wedstrijd.

Componenten voor dataopslag en -verbinding leveren ze snel en voordelig. Commodity via de webshop, maatwerk in goed overleg. Je weet altijd precies waar je aan toe bent: het proces is inzichtelijk, de communicatie glashelder. Bij projecten maken ze een ontwerp van alle koppelingen en producten, waarmee de technicus meteen aan de slag kan.

Zij kennen het belang van bandbreedte en beschikbaarheid, dus ze weten wat hen te doen staat. Dat geldt zowel voor de kwaliteit van componenten, als dienstverlening.

Locatie

Maunt Nederland

Brieltjenspolder 20, Made, 4921 PJ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws