Partners

Lupprians

Het complete logistieke proces rondom het transporteren, (ver)plaatsen en installeren van hoogwaardige technologische apparatuur in bijvoorbeeld de ICT , de medische sector en de grafische industrie vereist specialistische kennis en maatwerk.

Partner in logistieke diensten voor high-tech apparatuur
Bij het transport van bijvoorbeeld een MRI -scanner, een data-storage oplossing of een grafische pers komt zoveel meer om de hoek kijken dan alleen het vervoer van de apparatuur van A naar B.

Moet het apparaat onder speciale condities worden vervoerd? Kan het fysieke apparaat wel op de juiste plek komen te staan zonder obstakels tegen te komen? Moet de fysieke ruimte waarin de apparatuur komt de staan voldoen aan bepaalde voorwaarden? Hoe moet de apparatuur worden aangesloten en door wie?

Lupprians is een full service logistiek partner voor high-tech apparatuur. Dit doen wij met name voor leveranciers, distributeurs en resellers van IT oplossingen, medische- en laboratorium apparatuur en de grafische industie.

Een oplossing bieden voor elk logistiek- en transportvraagstuk, dat is wat wij doen en waar wij al vanaf onze start in 2001 goed in zijn! Wij bieden u niet alleen een zorgeloos transport en implementatie van uw high tech apparatuur, maar – nog belangrijker – de zekerheid dat dit ook goed gebeurt.

Door de combinatie van onze expertise en ervaring op transport- en logistiek gebied plus onze know-how van high-tech apparatuur zijn wij in staat met u mee te denken en bieden u slagvaardigheid en efficientie bij uw logistieke uitdagingen – van opslag en logistieke projectcoordinatie tot en met een zorgeloos transport en ondersteuning bij de implementatie.

Bij Lupprians kunt u rekenen op een persoonlijke en toegewijde benadering, een goede (24/7) bereikbaarheid en een flexibele instelling. Wij zien onszelf als een verlengstuk van onze partners, een collega. Ons team bestaat uit uiterst professionele en service gerichte specialisten die de taal van onze klant – uw taal – spreken, met u meedenken en altijd bereid zijn net dat stapje meer te zetten.

 

Locatie

Lupprians

1382 JX Flevolaan 25, Weesp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws