Partners

Koninklijke van Twist

Koninklijke van Twist is een familiebedrijf, welke is opgericht in 1836! Met meer dan 180 jaar ervaring is Koninklijke van Twist de totaalspecialist in noodstroom en energiesystemen. Wij begrijpen als geen ander dat een betrouwbare (nood)stroomvoorziening cruciaal is om de meest essentiële processen binnen organisaties draaiende te houden. Wij zorgen ervoor dat organisaties altijd in bedrijf blijven!

Koninklijke van Twist is binnen de Benelux exclusief distributeur van Kohler generatorsets. Het leveringsprogramma loopt af-fabriek tot 4.500 kVA per generator. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere klant een noodstroominstallatie op maat ontwerpen. We beperken ons niet tot enkel het generatorset maar leveren een complete installatie, van brandstofvoorziening tot verdeelinrichting en dit doen wij allemaal in-house zonder afhankelijk te zijn van derde partijen.

Daarnaast kan Koninklijke van Twist leunen op een zeer uitgebreide serviceorganisatie. Wij onderscheiden ons door merkonafhankelijk onderhoud en bewezen onderhoudsrecepten die kosten efficiëntie en betrouwbaarheid combineren.

Locatie

Koninklijke van Twist

Keerweer 62, Dordrecht, 3316 KA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws