Partners

Kenter

Wij zijn Kenter. De drijvende kracht achter een veranderende, innoverende en samenwerkende energiemarkt. Vanuit onze 5 locaties (Amsterdam, Leeuwarden, Duiven, Ridderkerk, Eindhoven) biedt Kenter producten, services en oplossingen die zorgen voor de energiezekerheid en duurzame vooruitgang van datacentra in Nederland.

Wij helpen je bij het waarborgen van een veilige en betrouwbare energie-infrastructuur. Onze professionals zijn al jaren vertegenwoordigd bij datacentra voor het beheer en onderhoud. Bij storingen aan installaties en transformatoren (olie en giethars tot 3150kVA) staan wij 24/7 klaar met onze storingsdienst en -voorraad. We ontzorgen je met installatieverantwoordelijkheid hoogspanning en/of vakkundig onderhoud en inspecties, zoals kabel, thermografie en deelontlading metingen. Bij datacentra kunnen we ook netstudies uitvoeren, waarmee we de kritieke punten, capaciteit en veiligheid van je energie-infrastructuur analyseren. En middels facilitair netbeheer (GDS en FNB) voorzien we je datacentrum van de mogelijkheden tot het verkrijgen en beheren van een particulier netwerk op kleine schaal.

Tegen welke uitdaging je ook aanloopt, wij helpen jou met een passende oplossing zodat je weer vooruit kunt. Van infrastructuur tot energieopslag, van meetdiensten tot onderhoud, van financiering tot partnerships en van databeheer tot inzicht en advies. Je kunt rekenen op de expertise van meer dan 500 professionals. Dát geeft energiezekerheid.

Kenter

Locatie

Kenter Bezoekadres

Dijkgraaf 4, Duiven, 6921RL

Kenter Postadres

Postbus 4, Duiven, 6920AA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws