Partners

Kelvion

Luchtkoelers zijn cruciale componenten in koelsystemen en hebben een aanzienlijke invloed op zowel hun exploitatiekosten als op het waarborgen van de productkwaliteit. Bij Kelvion zijn we experts in luchtkoeler design, ondersteund door meer dan 100 jaar innovatie en nauwe samenwerking met onze klanten. We hebben marktleidende oplossingen ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen, van voedselopslag en -verwerking tot koelers voor complexe testruimtes voor de automobielindustrie.

Product portfolio
Sinds jaar en dag levert Kelvion toonaangevende producten voor de koeltechniek. Naast onder andere Commerciële- , industriële- & maatwerk Luchtkoelers (klant specifiek), staat Kelvion ook bekend om zíjn producten aan de warmte afgifte kant. Zoals droge luchtkoelers, luchtgekoelde condensors, gaskoelers, warmtepomp koelers en koeltorens.

Natuurlijk koel blijven
De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en de EU hebben aanbevolen om tegen 2017 synthetische koelmiddelen met een hoog GWP te vervangen door milieuvriendelijkere oplossingen. Het groeiende bewustzijn van de negatieve impact van HFK’s en HCHC’s op de ozonlaag heeft geleid tot een verschuiving naar natuurlijke koudemiddelen, zoals ammoniak en CO2. Kelvion ondersteund deze visie volledig en is op de toekomst voorbereid.

Locatie

Kelvion

Draaibrugweg 15, Almere, 1332 AB

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws