Partners

Honeywell Building Technologies

Gebouwen beïnvloeden mensen elk moment van de dag. En bij Honeywell Building Technologies (HBT) veranderen we de manier waarop elk gebouw werkt, want betere gebouwen maken ons leven beter.

Meer dan 23.000 HBT werknemers wereldwijd ondersteunen gebouwen van elk type, van commerciële kantoren, winkels en scholen tot ziekenhuizen, luchthavens en Datacenters. Onze diverse technologieën en merken stellen ons in staat om geïntegreerde oplossingen te creëren, waardoor vrijwel elk aspect van de omgeving en ervaring van uw gebouw wordt verbeterd:

  • Building Management Systems (BMS) | Integreer alle of een deel van uw Gebouwbeheersysteem voor energie-efficiëntie die het comfort van de bewoners niet in gevaar brengt.
  • Commercial Security | Van toegangscontrole tot inbraakdetectie en video management, wij helpen organisaties in elke industrie om mensen en plaatsen te monitoren en te beschermen.
  • Fire & Life Safety | Red levens en bescherm uw eigendommen. Onze systemen en sensoren waarschuwen mensen voor risico’s in elke omgeving en begeleiden hen naar veiligheid.

Wij zijn van mening dat gebouwen efficiënt en duurzaam moeten zijn – en dat data een leidraad is voor al uw zakelijke beslissingen.

Locatie

Honeywell B.V.

Tristar 1, Stationsplein Zuid-West 985, Schiphol, 1117 CE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws