Partners

Holland Recycling

Holland Recycling heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in  recycling en refurbishment van hoogwaardige IT hardware.

Wij zijn volledig gecertificeerd en beschikken onder andere over actuele  WEEELABEX-, ISO 9001- en ISO14001 certificaten. Samen met onze klanten bepalen wij de beste aanpak van ieder project.  Doordat Holland Recycling onderdeel is van een grote groep van bedrijven in het afvalmanagement zijn wij hét aanspreekpunt voor ieder project.   

Circulaire aanpak
Waar veel bedrijven de circulaire economie als een “modebegrip” gebruiken geeft Holland Recycling hier daadwerkelijk invulling aan. Wij bieden altijd de meest duurzame oplossing  door zowel  product- en onderdelenhergebruik alsook hoogwaardige recycling aan te bieden.  Deze invulling zorgt tevens voor maximale waarde van uw overtollig geworden hardware. 

Datavernietiging
Datavernietiging kan plaatsvinden op verschillende manieren.  Mogen de datadragers hergebruikt worden dan kunnen wij deze wipen. Moeten de datadragers fysiek vernietigd worden dan is shredderen de beste optie.   Wij zijn Certified Businesspartner van “Certus Erasure”. Hierdoor weet u zeker dat wij wipen volgens de hoogste standaarden.  Het mechanisch vernietigen van datadragers doen wij met een shredder waarbij de output fractie een snippergrootte heeft conform DIN66399 beschermingsniveau 3, veiligheidsklasse H5.  Als u data laat vernietigen bij Holland Recycling ontvangt u standaard een verklaring van vernietiging inclusief serienummerregistratie.

 

Waarom kiezen voor Holland Recycling

  • Recycling, datavernietiging en refurbishment bij een aanspreekpunt.
  • Datavernietiging conform de hoogste standaarden.
  • Uw hardware wordt opgehaald met ons eigen transport en medewerkers.
  • Duidelijke en heldere rapportages.
  • Volledig gecertificeerde organisatie.
  • Maximale waarde voor uitgefaseerde IT hardware.

Terug naar partner overview

Locatie

Holland Recycling

5281 RE Schouwrooij 8, Boxtel

,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws