DDA Partners

 

Hezelburcht

Hezelburcht biedt uitgebreide subsidie ondersteuning om klanten te helpen bij het bereiken van hun strategische, financiële en innovatieve ambities. Onze kennis van subsidies, inclusief regionale, internationale en Europese programma’s, gecombineerd met onze ervaring in zowel de publieke als private sector, stellen ons in staat om een ​​volledig spectrum van diensten te bieden met betrekking tot subsidies en andere financiële instrumenten.

Al sinds 1995 bouwen we bruggen tussen subsidieverstrekkers en organisaties. Als toonaangevend full-service subsidie en management consultancy, ondersteunen wij klanten wereldwijd bij het in aanmerking komen voor fondsen en in het smeden van duurzame partnerships. Onze specialisten spreken de taal van de klant en hun achtergronden komen overeen met de sectoren van klanten. Daarom hebben ze niet alleen een solide wetenschappelijke achtergrond, maar ook uitgebreide, praktische, sectorspecifieke ervaring. 

Onze specialisten zijn experts in subsidieadviesdiensten in IT-gerelateerde onderwerpen en subsidies voor datacenters. Voorbeelden zijn de Wet Bevordering Speur & Ontwikkelingswerk (WBSO), Innovatiebox, MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT), Topsector Energie Urban Energy en Demonstratie Energie Innovatie (DEI +).

Hezelburcht biedt subsidieadviesdiensten aan voor projecten met betrekking tot onderwerpen als duurzaamheid, informatietechnologie en slimme energietechnologieën. Onze specialisten bieden subsidieadvies en ondersteuningsaanvragen op regionaal, nationaal en Europees level. Datacenters en andere DDA-partners kunnen profiteren van onze praktische expertise en de diepgaande kennis van onze specialisten. We bieden ook diensten met betrekking tot project-, compliance- en consortiumbeheer voor gefinancierde nationale en Europese projecten.

Diensten

  • Verlenen van advies- en ondersteuningsaanvragen op regionaal, nationaal en Europees niveau
  • Advies over project, – compliance- en consortiumbeheer

Terug naar het overzicht van partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!