Partners

Heras

Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, tot een vooraanstaand Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij opereren vanuit 8 landen en hebben meer dan 1100 hoogopgeleide experts in dienst.

Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij tijdelijke en permanente oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Onze perimeter protection oplossingen zijn een combinatie van producten en diensten, bestaande uit hekwerken, toegang & controle en detectieproducten ondersteund door projectmanagement, integratie, installatie, inbedrijfstellings- en onderhoudsdiensten.

Ons doel is om erkend te worden als premium perimeter protection merk in Europa, aangetoond door onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid.

Experts in perimeter protection
Fysieke perimeter protection laat zich het best omschrijven als systemen en technologieën die zijn ontworpen om mensen en middelen te beschermen binnen een afgebakend gebied. Deze bescherming bestaat uit het voorkomen van ongeautoriseerde fysieke betreding.

De eerste beschermingslaag is de perimeter, welke vijf functies heeft: afbakenen, ontmoedigen, vertragen, detecteren en gecontroleerde toegang verlenen.

Perimeter protection oplossingen werden voorheen alleen gebruikt bij militaire locaties, kritieke infrastructuur en nutsbedrijven en andere risicovolle locaties. Inmiddels is perimeter protection gemeengoed bij bedrijfslocaties, woningen, transportdepots en vele andere stedelijke en afgelegen locaties.

Bewezen staat van dienst
Heras vervult en overtreft al bijna 70 jaar de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons Experts in perimeter protection kunnen noemen.

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

Heras Hoofdkantoor

5688 JE Hekdam 1, Oirschot

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws