Partners

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten combineert met betrekking tot vastgoedontwikkeling, niet-residentiële gebouwen en wegen en civiele techniek op het gebied van werken, wonen en verbinden. Bij de niet-residentiële gebouwen focussen we ons op de volgende sectoren: datacenters, commercieel onroerend goed, de hightech industrie, de gezondheidszorg en de (semi-) overheid. Onze constante focus op kwaliteitsverbeteringen, innovatie en geïntegreerde oplossingen stellen ons in staat om toegevoegde waarde voor onze klanten te genereren.

Heijmans werkt bij voorkeur op basis van een integrale benadering met betrekking tot ontwerp en bouw.  Bij het ontwerpen en bouwen van moderne datacenters, combineren wij de nieuwste MEP-technologieën met structurele en architecturale kennis om een ​​optimale faciliteit te realiseren. We verliezen nooit onze focus op maakbaarheid, veiligheid, het vermijden en beperken van risico’s, de snelst mogelijke time-to-market, kosteneffectiviteit en zekerheid.  Resulterend in klanten die optimaal worden ondersteund in de groei van hun organisaties.

Om tijd en kwaliteit te garanderen en om onze primaire processen continu te kunnen verbeteren, verbinden we alle spelers in de supply chain al in een vroeg stadium met elkaar. 

Dit stelt ons in staat om de essentiële processen optimaal te coördineren. Wij streven naar langdurige samenwerking met onze klanten, partners en co-makers omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de wensen van de klant om “sneller”, “beter” en “duurzamer” te worden ten goede komt.

Diensten

  • Civiel
  • Structureel
  • Elektrisch
  • Mechanisch
  • Beveiliging en brandbeveiliging
  • Besturing en automatisering

Locatie

Hoofdkantoor

Graafsebaan 65, Rosmalen, 5248 JT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws