Partners

Grundfos

Water en pompen is onze business. Wij zijn een pompfabrikant die dagelijks met miljoenen mensen in contact staat en wij zetten de standaard op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Duurzaamheid zit in alles wat wij doen. We werken onvermoeibaar aan het verbeteren van de water- en energie-efficiëntie en geloven in het maken van een verschil, zowel lokaal als wereldwijd.

Sinds 1945, toen wij ons bedrijf in Denemarken begonnen, zijn wij gegroeid en worden wij nu vertegenwoordigd door meer dan 100 bedrijven in meer dan 60 landen en bovendien worden onze producten in een groter aantal landen verkocht door lokale distributeurs.

Elk jaar investeren wij meer dan 4,5% van onze omzet in R&D, waardoor onze oplossingen altijd actueler en efficiënter worden, met een duidelijke ambitie om steeds meer digitale oplossingen te ontwikkelen en om op een nog betere manier water in de wereld te leveren.

Innovatie is altijd een drijvende kracht geweest achter het succes van Grundfos en de pioniersgeest heeft vanaf het allereerste begin in 1945 ons professionele DNA gedomineerd.

Diepgaande kennis van klanten en eindgebruikers, toepassingen, digitale investeringen en R&D stellen Grundfos in staat een nog grotere bijdrage te leveren aan wereldwijde uitdagingen door oplossingen te bieden die zo min mogelijk water en energie verbruiken.

Locatie

GRUNDFOS Nederland B.V.

Veluwezoom 35, Almere, 1327 AE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws