Partners

FNT Software

De datacentermarkt wordt beïnvloed door digitale transformatie en de verschuiving naar de cloud, en exploitanten zien hun bedrijfsmodellen dienovereenkomstig veranderen. Onder druk van het public cloud-aanbod en de verwachtingen van de klant moeten datacenterexploitanten op deze realiteit inspelen. Bedrijfsprocessen en technische systemen moeten efficiënt en modern, snel en veilig, transparant en flexibel zijn om aan de eisen van de klant te voldoen en de wereldwijde concurrentie aan te kunnen.

Informatie, gegevens, het intelligente gebruik ervan en het te gelde maken worden steeds meer een succesfactor voor bedrijven en hun innovatieve bedrijfsmodellen. Om deze nieuwe methoden toe te passen, zijn nieuwe managementoplossingen nodig die een duidelijk inzicht hebben in hoe alle systemen zich tot elkaar verhouden. Spreadsheets en old-school stand-alone tools zullen geen betrouwbaar en transparant inzicht bieden om efficiënte processen te ondersteunen.

FNT Software is sinds 1994 de specialist voor transparantie en procesondersteuning. Het FNT Command Platform legt zeer complexe datacenterinfrastructuren vast in een uniform datamodel

– ook wel bekend als een Digital Twin. Het behandelt alle gegevens, fabrikant onafhankelijk, van de fysieke-, tot de business service laag. Op basis van deze gedigitaliseerde kopie van de locaties kunnen bedrijven hun infrastructuur eenvoudiger plannen en beheren, storingen sneller verhelpen en transformaties en veranderingen efficiënter beheren. Met behulp van een gestandaardiseerd modulair systeem van verschillende FNT-tools en -methoden kan informatie uit andere systemen eenvoudig worden geïntegreerd, kunnen analytische evaluaties worden uitgevoerd, kunnen processen en workflows worden geoptimaliseerd en kunnen nieuwe digitale diensten efficiënt worden geleverd.

Meer dan 500 bedrijven wereldwijd gebruiken FNT Software. Het middelgrote bedrijf wordt sinds de oprichting door de eigenaar geleid en is onafhankelijk. Het heeft kantoren op verschillende locaties in Duitsland, de VS, Londen, Singapore en Moskou.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws