Partners

Elmon-Intertech

Intertech
Intertech Mechanical B.V. is een familiebedrijf dat gevestigd is in het Groene Hart, van waaruit zij internationaal opereert. Hier houdt men zich bezig met allerlei uiteenlopende vraagstukken op het gebied van energie en stroom. Of het nu gaat om een bio-olie installatie, complete powerplants op Heavy Fuel Oil, jet fuel, alternatieve brandstoffen of gasstations; Intertech zoekt graag samen met de klant naar de beste oplossing, zowel technisch als financieel.

Vanwege de vaak specifieke vragen van klanten is elk product maatwerk, om zo goed mogelijk te kunnen aansluiten op de wensen van de klant. Als merkonafhankelijke packager van deze uiteenlopende installaties is de aanwezige kennis en ervaring zeer uitgebreid en divers. Ontwerpen, engineeren, produceren, programmeren en testen, alles wordt in eigen beheer gedaan.
Vaak worden de eindproducten – gecontainerized – plug&play afgeleverd, zodat de klant er bijna direct mee aan de slag kan.

Kortom; customization & containerization

Elmon
De oorsprong van Elmon stamt al uit 1947. We kunnen dan ook met recht zeggen dat Elmon een gevestigd bedrijf is in de Alblasserwaard. Met een hecht en enthousiast team ontwerpt, installeert, onderhoudt en repareert Elmon licht-, kracht, en besturingsinstallaties voor de zakelijke markt, utiliteit en industrie.

Wij ontwerpen, monteren en installeren verdeelinrichtingen en elektrotechnische schakel-, besturings-, bedienings- en controlepanelen (zoals toegepast voor gebouw- en industriële automatisering, waterbehandelingsinstallaties en gemalen), aggregaten, warmtekracht- en noodstroominstallaties. We ontwikkelen daarbij ook de bijbehorende besturingssoftware.

Locatie

Intertech

2964 LG Ambachtsweg 32, Groot-Ammers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws