Partners

Delta

Delta, opgericht in 1971, is een wereldwijde leverancier van schakelvoedingen en producten voor thermisch beheer.

Delta heeft een bloeiende portefeuille van slimme energiebesparende systemen en oplossingen op het gebied van industriële automatisering, gebouwautomatisering, telecomvermogen, datacenterinfrastructuur, EV-opladen, duurzame energie, energieopslag en display, om de ontwikkeling van slimme productie en duurzame steden te voeden. Als een bedrijfsburger van wereldklasse, geleid door zijn missie, “om innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen te bieden voor een betere toekomst,” maakt Delta gebruik van haar kerncompetentie in hoogrenderende vermogenselektronica en haar CSR-ingebed bedrijfsmodel om belangrijke milieuproblemen, zoals klimaatverandering, aan te pakken. Delta bedient klanten via haar verkoopkantoren, R&D-centra en productiefaciliteiten verspreid over bijna 200 locaties op 5 continenten.

Gedurende zijn geschiedenis heeft Delta verschillende wereldwijde onderscheidingen en erkenningen gekregen voor zijn zakelijke prestaties, innovatieve technologieën en toewijding aan MVO. Sinds 2011 staat Delta 8 opeenvolgende jaren genoteerd op de DJSI World Index van Dow Jones Sustainability ™ Indices. In 2017 werd Delta door CDP (voorheen het Carbon Disclosure Project) voor het 2e opeenvolgende jaar gekozen voor zijn leiderschap op het gebied van klimaatverandering.

Diensten

  • Slimme energiebesparende energiesystemen en oplossingen
  • Gebouwautomatisering, telecomvermogen, datacenterinfrastructuur, EV-oplaadbare hernieuwbare energie, energieopslag en display

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

Delta Electronics Nederland BV

2132 MZ Zandsteen 15, Hoofddorp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws