Partners

DC People

DC People is een detacheringsbureau gespecialiseerd in datacenter personeel en opgericht door een aantal ondernemers met een achtergrond in het beveiligen, ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters. Het gezamenlijke doel was om het beste talent te vinden voor een niche markt waar bekwaam personeel schaars is.

De dienstverlening bestaat uit het detacheren van direct inzetbare arbeidskrachten, werving en selectie, en het leveren van gespecialiseerde teams op projectbasis.

DC People heeft de afgelopen jaren veel nieuw talent gerekruteerd, opgeleid en geleverd aan de datacenterindustrie. Het bedrijf creëert waarde voor haar opdrachtgevers door haar marktkennis, ervaring en relatienetwerk binnen het datacenterlandschap te gebruiken bij het vinden en aannemen van de juiste professionals.

Met DC People kan gemakkelijk zaken worden gedaan. Er wordt een selectief aannamebeleid toegepast en veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Door de omvang, bedrijfscultuur en betrokkenheid van medewerkers is DC People bijzonder slagvaardig.

Al vanaf de oprichting in 2015 is bewust gekozen voor een rol als kwaliteit speler. Het SNA-keurmerk (NEN 4400-1) maakt DC People een betrouwbare zakenpartner en beperkt de risico’s omtrent ketenaansprakelijkheid. Hiermee werkt DC People mee aan het gezond houden van de arbeidsmarkt.

Locatie

DC People

Boeing Avenue 222, Schiphol-Rijk, 1119 PN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws