Partners

Compose

Compose biedt sinds 1991 geavanceerde connectiviteitsoplossingen, met de nadruk op innovatieve glasvezel gerelateerde oplossingen. Vanuit het eigen kenniscentrum kijkt Compose naar de meest optimale oplossing voor de situatie van de klant. Wij zorgen voor het hele proces: van ontwerp tot implementatie en verder.

We richten ons vooral op onze drie specialismen: Telecom, Datacenter en Enterprise. Elk specialisme heeft een eigen toegewijd team met de bijbehorende kennis die nodig is om het beste advies te bieden dat u van ons kan verwachten.

Naast een vertrouwde adviseur zijn we ook een fabrikant, ontwerper, ontwikkelaar, installateur en certificeerder. We staan voor eerlijk en hoogwaardig advies, en beschouwen integriteit als van het allergrootste belang. Hiermee kunnen we ons volledig inzetten om onze klanten de beste connectiviteitsoplossingen te bieden die er zijn.

Komt ons assortiment producten en diensten niet volledig overeen met uw specifieke situatie? We kunnen ook volledig nieuwe producten aanpassen en ontwikkelen. Op ons werkgebied is innovatie cruciaal, en daarom blijven we ernaar streven een van de meest innovatieve partijen op de markt te zijn.

Diensten

  • adviseren
  • Ontwerpen
  • Bezorgen
  • Installeren
  • Certificering en beheer van (glasvezel) netwerken

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

Compose

5272 PA Bedrijvenweg 11, Sint-Michielsgestel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws