DDA Partners

 

BA projects

B&A staat voor Before (advies) en After (nazorg). Wij zijn uw specialist in noodstroomsystemen. Onze ingenieurs hebben een professionele hands-on mentaliteit en vele jaren ervaring in het ontwerpen, installeren, onderhouden, testen en in bedrijf stellen van schakel- / bedieningspanelen, transformatoren, noodstroomaggregaten en UPS / no-break-systemen.

Binnen B&A wordt onderscheid gemaakt tussen zowel B&A Services als B&A Projecten. Beide bedrijven richten zich op een specifieke discipline binnen de noodstroomwereld. B&A Services richt zich op zowel preventief als correctief onderhoud van uw noodstroomsysteem. Dit omvat 24/7 beschikbaarheid, aanpassingen en renovaties, inspecties en tijdelijke verhuur van noodinstallaties. Bovendien hebben we een hoog kennisniveau en delen we deze kennis graag door middel van praktische training.

B&A Services heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de wereld van de noodstroomvoorziening door een betrouwbare partner te zijn in het onderhouden van noodstroomsystemen.

B&A Projecten is afkomstig van B&A Services en is importeur van verschillende kwaliteitsmerken en verkoopt en levert noodstroomsystemen volgens uw wensen. Als afzonderlijk product, als aangepast product of als gecoördineerde productcombinatie met accessoires. Natuurlijk maken we productselecties op basis van de managementfilosofie op lange termijn. Het karakter van ons bedrijf verzekert u dat we flexibiliteit en praktische oplossingen als geen ander kunnen bieden.

Diensten

  • Raadplegen, ontwerpen, bouwen
  • Testen (loadbank / batterijen)
  • Inbedrijfstelling, inspectie (Scios), revisie-generator
  • Modificatie ups / genset, Genset 10-4MVA
  • UPS-systemen, DC-brekersystemen
  • Bypass-panelen, brandstofinstallatie

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

B&A Projects

3991 CL Vleugelboot 28 - 30, Houten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!