Partners

ATC Computer Transport & Logistics BV

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in transport, logistiek, white glove service en technische diensten voor datacenters. Onze focus is anticiperen op klant specifieke behoeftes en het leveren van toonaangevende service en diensten, normen voor veilig werken, beveiliging en betrouwbaarheid.

Onze grootste kracht is ons personeel.
Onze vakkundige medewerkers zijn gedreven om datacenters veilig en continu in bedrijf te houden. Daarom stimuleren we een cultuur van persoonlijke ontwikkeling en training, zowel intern en extern door toonaangevende brancheorganisaties. Sinds onze oprichting in 1979 bieden onze toegewijde teams op diverse locaties in heel Europa de hoogst mogelijke service voor onze opdrachtgevers.

De apparatuur die we vervoeren is van vitaal belang voor de activiteiten van onze klanten. Daarom is ons wagenpark afgestemd op de continu veranderende behoeften van onze opdrachtgevers.
Het wagenpark voldoet aan de meest recente emissie eisen en is voorzien van satelliet- en GPS-tracking, CCTV en veiligheidssystemen voor de chauffeur om een veilige, betrouwbare en efficiënte service te garanderen.

Onze service
Complete uitvoering en beheer van gespecialiseerd computertransport en IT-verhuisservices tot logistiek en planning en de inbedrijfstelling en ontmanteling van datacenters. Wij passen onze meer dan 40 jaar ervaring aan elke wens en situatie van de klant aan.

Locatie

Breguetlaan 11 , Oude Meer, 1438 BA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws