Partners

Arup

Arup is een onafhankelijk bureau van ontwerpers, planners, ingenieurs, consultants en technische specialisten die werken in elk aspect van de hedendaagse bouw omgeving. Opgericht in 1946 met een initiële focus op Structural Engineering, Arup is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met een geschiedenis van het leveren van technisch complexe projecten. Arup is momenteel actief in meer dan 30 landen en heeft wereldwijd ongeveer 14.000 werknemers.

Arup Nederland heeft in 2001 een kantoor in Amsterdam geopend en bestaat uit een team van meer dan 250 ingenieurs, consultants en technische specialisten die innovatieve en duurzame projecten leveren voor zowel de Nederlandse als de regionale EU-markten. Wat betreft missiekritieke faciliteiten loopt Arup sinds het begin van de industrie voorop in het ontwerpen van datacenters en biedt het volledige engineering-, architecturale en adviesdiensten voor de gehele levensduur van het datacenter, van masterplanning tot operationele optimalisatie.

Arup Nederland heeft een toegewijd multidisciplinair datacenterteam dat technische diensten aanbiedt aan zowel lokale als regionale missiekritieke eigenaars en exploitanten. Het Nederlandse datacenterteam wordt ondersteund door het netwerk van Arup’s regionale en wereldwijde kantoren en kan daarom zijn dienstenaanbod uitbreiden met lokale aanwezigheid op meerdere locaties met wereldwijde kennis, ervaring en best practices.

Diensten

  • Technische ontwerpdiensten (bouwkundig, elektrisch, mechanisch, volksgezondheid, verlichting, brandbeveiliging, GBS en bedieningselementen, enz.)
  • Architecturale diensten
  • Project- en programmabeheer (projectbeheer, programmabeheer, ontwerpbeheer, kostenbeheer, Ondersteuning van bouwmanagement, planning en regelgeving)
  • Specialistische adviesdiensten (akoestiek, bouwfysica, seismische engineering, brandveiligheid, duurzaamheid, logistiek, beveiliging)

Locatie

Arup Amsterdam

Naritaweg 118, Amsterdam, 1043 CA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws