Partners

All-Rack

All-Rack is een toonaangevend bedrijf dat sterk is in maatwerk datacenter oplossingen.

Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van datacenters, begrijpen wij als geen ander dat elk bedrijf unieke eisen heeft als het gaat om het ontwerpen, bouwen en inrichten van een datacenter. Daarom bieden wij veelal op maat gemaakte oplossingen aan, die perfect aansluiten bij de specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Of het nu gaat om een beperkte ruimte, een complexe infrastructuur of specifieke klimaatvereisten, wij hebben de expertise om oplossingen op maat te ontwerpen, te fabriceren en te implementeren. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het datacenter voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties.

Kortom, All-Rack is de expert als het gaat om de inrichting van uw datacenter. Onze diepgaande kennis, op maat gemaakte oplossingen, visie op Sustainability en uitstekende service maken All-Rack de beste partij voor de white space van uw datacenter. Of het nu gaat om een kleine onderneming of een groot bedrijf, All-Rack staat voor u klaar om de perfecte datacenteroplossing te leveren die aan al uw behoeften voldoet.

Locatie

All-Rack

Tupolevlaan 107 , Schiphol-Rijk, 1119 PA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws