DDA Partners

 

AIG Marsh

Over AIG

De wereld veiliger maken. Met die missie helpt AIG al sinds 1919 bedrijven om op de toekomst voorbereid te zijn en biedt ondersteuning wanneer dat het meest nodig is. We waren de eerste verzekeraar die bescherming bood tegen cyberrisico’s, helpen steden voorbereid te zijn op natuurrampen en zorgen ervoor dat miljoenen organisaties wereldwijd in bedrijf kunnen blijven wanneer het tegenzit. Die ondernemerschap zit in ons DNA.

Naast dat wij ons inzetten voor onze klanten zijn wij toegewijd het juiste te doen voor onze collega’s en de maatschappij. Zo moedigen wij onze werknemers aan om iets terug te doen voor de samenleving met ons Volunteer Time Off programma waarin zij een doel kunnen supporten dat hen aan het hart gaat. Bovendien doneren we elk jaar voor meer dan €6 miljoen aan non-profitorganisaties die onze werknemers ondersteunen.

AIG is wereldwijd actief in meer dan 80 landen en jurisdicties en biedt verschillende verzekeringsoplossingen om bedrijven te helpen hun risico’s te managen. Het Nederlandse kantoor is opgericht in 1974 en telt inmiddels meer dan 120 enthousiaste en deskundige medewerkers. Lees onder Verzekeringen meer over onze producten en services.

Over Marsh

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. We helpen onze klanten bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s en het creëren van nieuwe groeimogelijkheden.

Sinds 1871 rekenen klanten op Marsh voor betrouwbaar advies, marktbelangenbehartiging en het scheppen van helderheid in een steeds complexer wordende wereld, en helpt Marsh klanten risico’s om te zetten naar nieuwe groeimogelijkheden. Meer dan 35.000 collega’s zijn werkzaam namens onze klanten, waaronder bedrijven van allerlei omvang in diverse branches, maar ook privépersonen, multinationale organisaties en overheidsinstanties over de hele wereld.

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

Marsh BV

3013 AP Conradstraat 18, Rotterdam

AIG Europe

2909 LK Rivium Boulevard 216 - 218, Capelle aan den IJssel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws