Partners

7Digits B.V.

7Digits B.V. uw allround ITAD partner

7Digits B.V. uit Pijnacker is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een allround ITAD-bedrijf. 7Digits koopt/verwerkt nieuwe en gebruikte hardware en vernietigt alle data en software die hierop staan. Uw data zijn bij ons in veilige handen. Deze worden tot de laatste byte verwijderd.

De processen van de datavernietiging staan beschreven in de scope van onze ISO9001, 14001, 27001-certificaten. Deze worden elk jaar door Kiwa geaudit.U kunt uw datadragers, en dus ook de data, ook door ons laten vernietigen. Dit doen wij in Pijnacker maar kunnen ook bij u langskomen. Hiervoor gebruiken wij een mobiele shredder, degausser of een wiperack. Wij hanteren hierbij veiligheidsniveaus binnen de Europese norm DIN66399. Vraag gerust naar wat wij voor u kunnen doen op het gebied van datavernietiging. Zo hebben wij nog verschillende andere hybride vernietigingsmogelijkheden.

Doordat u uw hardware aan ons verkoopt, verkleint u de ecologische voetafdruk van uw bedrijfsvoering. Minder e-waste dus. Daarnaast wissen, vernietigen of demagnetiseren we alle data die op uw ICT-apparatuur staan. Nogmaals, hiervoor zijn wij ISO-gecertificeerd. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden. 7Digits biedt u een veilige en duurzame oplossing voor uw afgeschreven hardware. Uw data worden immers vernietigd of volledig verwijderd. En u draagt uw steentje bij aan een circulaire wereld.

Interesse? Bel of mail ons gerust. +31 (0)157501015 of reinier@7digits.eu

Locatie

7Digits B.V.

2641 KG Boezemweg 21A, Pijnacker

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws