Bestuur en management

De Dutch Data Center Association is opgezet als een stichting. Het bestuur van de stichting is samengesteld uit haar deelnemers. De intentie van de stichting is om wel het gevoel van een vereniging na te streven. Dus met alle ruimte voor inspraak van de deelnemers. Door de kennis en ervaring van alle bestuursleden en het management te bundelen groeit het aantal initiatieven en samenwerkingsverbanden van de DDA elk jaar.

 

In het huidige bestuur nemen zitting:

Michiel Eielts

Michiel Eielts
Voorzitter
Equinix

Eric Boonstra

Eric Boonstra
Secretaris
EvoSwitch

Michael van den Assem

Michael van den Assem
Penningmeester
Interxion

Gerben van der Veen

Gerben van der Veen
Algemeen bestuurslid
Dataplace

Schermafbeelding 2018-12-18 om 14.31.51

Jeroen Stevens
Algemeen bestuurslid
Interconnect

Management en eerste aanspreekpunt van de stichting:

Stijn Grove
Directeur DDA

Stijn begeeft zich dagelijks in het hart van de Nederlandse digitale economie. Als directeur van de Dutch Data Center Association vertegenwoordigt hij de grootste commerciële datacenters van Nederland. Tegelijkertijd stimuleert hij buitenlandse partijen – variërend van multinationals tot startups – om zich in Nederland te vestigen en gebruik te maken van ons stabiele digitale netwerk. Zo zet hij zich als directeur van Digital Gateway to Europe tot ver over onze landsgrenzen in als ambassadeur voor de digitale mainport van Nederland.

Stijn verschijnt regelmatig in de media in verband met de Dutch Data Center Association. Daarnaast is hij auteur op BlogIT, waar hij schrijft over o.a. datacenters, de digitale economie en de digitale ‘mainport’.

Contactgegevens
+31 6 50439288
sgrove@dutchdatacenters.nl