Nieuws

 

Zumtobel versterkt netwerk van brancheorganisatie Dutch Data Center Association

Zumtobel versterkt netwerk van brancheorganisatie Dutch Data Center Association

AMSTERDAM – Zumtobel kondigt samenwerking aan met de Dutch Data Center Association. Zumtobel is een platform van kennis en maatwerk verlichtingsoplossingen in design & build voor datacenters in Nederland.

Mr Vikash Banwarie, Commercial Leader Zumtobel Nederland: “Als leidende speler in verlichting neemt Zumtobel haar verantwoordelijkheid om via de DDA kennis aan de hand van trends, datacenter insights en co-innovaties te delen en vooral in dialoog te blijven met alle belanghebbenden in het datacenter landschap”.

Duurzaamheid is een kernthema bij de DDA en het efficiënt en duurzaam gebruiken van energie wordt steeds belangrijker. De datacenter sector onderscheidt zich door een hoge mate van energie efficiënte, grootschalig gebruik van hernieuwbare energie en voortdurende professionalisering in het efficiënt gebruik van energie. Zumtobel zal een waardevolle toevoeging zijn voor de DDA datacenters op het gebied van duurzame en intelligente lichtoplossingen.

Stijn Grove Directeur van de DDA:” Onze focus op duurzaamheid zien we sterk terug in het beleid van Zumtobel. Het is overduidelijk dat energie efficiëntie niet meer is weg te denken uit de datacenter industrie. We kijken dan ook erg uit naar de samenwerking met Zumtobel.”

Over Zumtobel

Zumtobel is een internationale toonaangevende leverancier van duurzame innovatieve connectieve lichtoplossingen, lichtcomponenten en bijbehorende services. Zumtobel is zeer actief als leverancier en kennispartner in de industrie van datacenters in Nederland. De combinatie van LED-licht en lichtsturingssystemen biedt een energiezuinige oplossing die zowel energie- als onderhoudskosten bespaart.

Voor het ontwikkelen van de meest innovatieve oplossingen werkt Zumtobel nauw samen met (internationale) adviseurs, bouw- en beheerbedrijven en eindgebruikers van datacenters. Naast efficiëntie is ook de bijdrage aan circulariteit belangrijk, daar sommige eindgebruikers ook moeten kunnen voldoen aan internationale standaarden.

Voor meer informatie: bezoek www.zumtobel.nl of neem rechtstreeks contact op met ryan.willems@zumtobelgroup.com | National Key Accountmanager DataCenters.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!