Nieuws

TA Control Systems versterkt netwerk Dutch Data Center Association met technische kennis en ervaring

TA Control Systems versterkt netwerk Dutch Data Center Association met technische kennis en ervaring

TA Control Systems, een dynamisch bedrijf dat zich richt op meet- en regeltechniek voor gebouwgebonden installaties, sluit zich aan bij het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). TA Control Systems wil hiermee de koppeling tussen techniek en bediening van datacenters verder optimaliseren, het kennisniveau binnen het DDA-netwerk verbreden en de organisatie blijvend profileren in de sector.

Waardevolle toevoeging
TA Control Systems, tevens vertrouwd partner van Schneider Electric, is een servicegerichte, flexibele en laagdrempelige organisatie met een enorme dosis technische expertise en een (ijzer)sterk regelfabricaat. Deze vaardigheden vormen een solide basis voor een lange termijn partnership met de brancheorganisatie voor datacenters.

Adriaan Wattel, Operationeel Manager TA Control Systems, spreekt positief over het partnership: “Gezien onze jarenlange ervaring in de datacenter wereld, onze blik op de toekomst en de positie van de DDA was het voor ons een logische stap om aan te sluiten en waar mogelijk kennis uit te wisselen.”

Stijn Grove, Directeur DDA, bevestigt: TA Control Systems sluit naadloos aan op het huidige netwerk van de DDA. Nauwkeurigheid is een noodzaak bij het ontwerpen, realiseren en monitoren van datacenters. Wij zijn dan ook erg blij dat een ervaren en kundig bedrijf als TA Control Systems haar kennis en ervaring wil delen binnen ons netwerk. Op deze manier kunnen wij onze datacenters faciliteren met vertrouwelijk advies en professionele diensten, wat maakt dat de kwaliteit van Nederlandse datacenters tot de beste ter wereld behoren.”

Over TA Control Systems
TA Control Systems ‘BMS Master Partner van Schneider Electric’ is een vertrouwd en dynamisch bedrijf dat zich richt op meet- en regeltechniek voor allerlei gebouwgebonden installaties. Wij leveren een totaalconcept, van ontwerp, realisatie, monitoring, data-analyse, duurzaam beheer en onderhoud tot complete gebouw automatisering voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Van advies tot perfect lopend support.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws