Nieuws

 

STULZ introduceert MBO-2 opleiding voor operationele techniek klimaatbeheersing

STULZ introduceert MBO-2 opleiding voor operationele techniek klimaatbeheersing Amstelveen – STULZ lanceert in samenwerking met Sentir Opleidingen de rijks erkende MBO-2 opleiding ‘Medewerker Operationele Techniek Klimaatbeheersing’. Deze twee jaar durende opleiding is de kick-off van de STULZ Academy en moet begin Februari van start gaan.

Er is een tekort aan geschoolde medewerkers die beschikken over het basispakket betreffende klimaatbeheersing en techniek. Steeds meer bedrijven zoals STULZ uit Amstelveen komen dit probleem tegen. Deze nieuwe MBO-2 opleiding dient als een startkwalificatie voor medewerkers die nog niet veel ervaring hebben in deze branche. De opleiding omvat naast de basiskennis van VRF, regelsystemen en warmtepompen ook aanvullende thema’s zoals STEK, F-gassen en VCA.

De opleiding vind plaats vanaf begin Februari in Amstelveen bij STULZ en in Utrecht bij het Stadion Galgenwaard. Als deelnemer van deze opleiding ga je in samenwerking met een erkend leerbedrijf twee jaar lang de uitdaging aan om een rijks erkend diploma te bemachtigen.

Meer informatie over deze opleiding en inschrijvingsmogelijkheden? Op de pagina van STULZ vind u meer informatie.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!