Nieuws

Siemon introduceert nieuwe EagleEye RedTM-software voor beheer van datacenter- en LAN-netwerken

Siemon introduceert nieuwe EagleEye RedTM-software voor beheer van datacenter- en LAN-netwerken

Siemon, een toonaangevende en wereldwijd actieve specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren, introduceert een innovatieve upgrade van zijn EagleEyeTM software voor infrastructuurbeheer. De EagleEye RedTM Automated Infrastructure Management (AIM)-software helpt gebruikers hun IT-netwerk en apparaten beter te documenteren en te beheren.

Conform de ISO/IEC 18598:2016 en TIA ANSI/TIA-5048 AIM-normen, is EagleEye Red gebaseerd op HTML5. De software maakt een zeer visuele en intuïtieve ervaring mogelijk die een reeks grafische weergaven biedt voor de layouts van racks en gangen, evenals hiërarchieën van infrastructuurknooppunten. De multi-tiered protocollen voor netwerkdetectie stellen gebruikers in staat om eenvoudig alle op IP gebaseerde apparaten in hun netwerk te scannen en te vinden, zodat deze activa op de juiste locaties kan worden gepositioneerd.

In combinatie met Siemon’s MapIT® G2-connectiviteitshardware worden zowel fysieke laag- als netwerkapparaatverbindingen automatisch bijgewerkt. Dit biedt een zeer waardevolle end-to-end circuittracering, waarmee gebruikers hun netwerkinfrastructuur eenvoudig kunnen bewaken, beheren en onderhouden.

Een real-time database geeft een nauwkeurig beeld van de IT-infrastructuur, waardoor de tijd voor het oplossen van problemen wordt geminimaliseerd en het gebruik van apparatuur en racks wordt gemaximaliseerd. De netwerkbeveiliging wordt dankzij de detectie van apparaten ook verbeterd doordat meldingen worden gegeven van ongeoorloofde activiteiten in het fysieke netwerk of bij netwerkapparaten. De toevoeging van een AIM-compatibele API biedt een eenvoudige en robuuste manier om gegevens te delen met andere softwarebeheertools.

Frank Velleca, Siemon’s market manager voor strategische projecten zegt in een toelichting: “Onze nieuwe EagleEye Red-software is bij uitstek geschikt voor klanten met grote en complexe netwerken. De toolset die de software biedt, helpt IT-personeel veel sneller verbindingsproblemen op te lossen. Ook verbetert het beheer van bedrijfsmiddelen en kleinere locaties op afstand. De software wordt bovendien automatisch geüpdatet wanneer er een patch beschikbaar is of wanneer de status van een netwerkapparaat verandert. Hierdoor is EagleEye Red een zeer nauwkeurige bron van netwerkinformatie waar IT-personeel altijd op kan vertrouwen.”

Ga voor meer informatie over de nieuwe EagleEye Red-software, de bredere AIM-oplossingen van Siemon en voor het aanvragen van een productdemonstratie naar: www.siemon.com/eagleeye

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws