Nieuws

Serverius verhoogt beschikbaarheid en kwaliteit colocatiediensten met Panduit

Serverius verhoogt beschikbaarheid en kwaliteit colocatiediensten met Panduit

Dronten – Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren, werkt samen met Serverius IT infrastructure aan het verhogen van de beschikbaarheid en kwaliteit van colocaties. Met datacenters in Apeldoorn, Dronten en Meppel is Serverius de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van colocaties, connectiviteit en cybersecurity-diensten. Het bedrijf heeft voor Panduit gekozen door het proactief meedenken over oplossingen die de beschikbaarheid en kwaliteit van colocaties verhogen en de mogelijkheid maatwerk te leveren.

Oplossing voor toekomstige ontwikkelingen
Serverius levert al ruim tien jaar colocatiediensten, connectiviteit en cybersecurity aan Internet serviceproviders, cloud- en webhosting-providers en een groot aantal bedrijven. “Zo’n 80% van onze omzet is afkomstig van klanten buiten Europa, die met Serverius zaken doen vanwege de beschikbaarheid en kwaliteit van onze dienstverlening”, zegt CEO Gijs van Gemert. “Om deze beide naar een hoger niveau te tillen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier voor alle benodigde racks, goten en intelligente stroomvoorziening. Veel leveranciers kunnen met opties wel enig maatwerk leveren, maar Panduit toonde vanaf het eerste contact interesse om in samenwerking met onze engineers een nieuwe standaard voor de toekomstige ontwikkelingen te implementeren. Daardoor hebben wij nu bijvoorbeeld brede en diepe 51u racks met geïntegreerde intelligente PDU’s, voor de volgende generatie actieve apparatuur.”

Synergiekansen
“Bij Serverius hebben wij een op de toekomst voorbereide colocatie in Dronten geïmplementeerd door de engineers van beide bedrijven nauw te laten samenwerken”, zegt Robert Dogan, Account Executive Datacenter – Colocation & Cloud van Panduit. “Gezien de groeiambities van het bedrijf is deze gerealiseerde oplossing ook een blauwdruk voor meerdere colocaties. Verder biedt de samenwerking interessante synergiekansen, omdat wij andere potentiële klanten de nieuwste ontwikkelingen bij Serverius in de praktijk kunnen laten zien en ze daarmee in contact brengen met een leverancier van complementaire services.”


Over Serverius
Serverius IT Infrastructure is een onafhankelijke leverancier van colocatie datacentercapaciteit, 12 Tbps IP-netwerkconnectiviteit en intelligente cybersecurity, voor bedrijfskritische applicaties en Internet-services. Het bedrijf beschikt over drie moderne datacenters in Apeldoorn, Dronten en Meppel. Serverius onderscheidt zich in de markt met een flexibel schaalbare infrastructuur voor Europese Internet-connectiviteit, de eigen R&D-afdeling en ISO 9001, 27001, 7510 en 14001 certificeringen. Meer informatie is te vinden op: https://serverius.net/

Over Panduit
Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws