Nieuws

Serverius lanceert Podcast: The Datacentered Podcast

Serverius lanceert Podcast: The Datacentered Podcast

Datacenteraanbieder Serverius lanceert eigen podcast! De podcast is bedoeld om een brug te slaan tussen het bedrijf en het publiek, en belooft wekelijks boeiende gesprekken, diepgaande discussies en interessante inkijkjes in de wereld van Datacenters, Cloud en AI.

“Waarom zijn we begonnen met deze podcast? Nou, om eerlijk te zijn, zijn er verschillende redenen waarom we dit zijn gaan doen,” deelt Erik-Jan Smid, On-Site Support Engineer (en podcast host)” Allereerst zien we het als een geweldige kans om ons bedrijf op een nieuwe en boeiende manier te presenteren. Door onze kennis te delen en interesse te wekken in onze producten, hopen we een waardevolle connectie te creëren met ons publiek. Daarnaast vind ik het ook gewoon ontzettend leuk om een podcast te maken. Als fervent luisteraar van podcasts realiseerde ik me dat we als bedrijf een unieke stem kunnen laten horen in het podcastlandschap.”

De podcast bespreekt onder andere nieuws en trends in de branche behandelen, zoals recente DDoS-aanvallen en datacenter op de maan. Daarnaast zal de podcast ook ‘Specials’ maken waarin dieper wordt ingegaan op specifieke onderwerpen zoals AI, met experts en gasten uit de datacenterindustrie.

De podcast is nu te zien en luisteren via Spotify en Youtube!

Spotify: https://open.spotify.com/show/33kP7CZGZEwsKC1fzuR1oN?si=6a11c22eac5c4167

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLhda6jGguMvOaYXgJQgeNgmuznlpHZNnK

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws