Nieuws

Schleifenbauer Products BV, Nederlandse fabrikant van server rack PDU’s, sluit zich aan bij de Dutch Data Center Association

Schleifenbauer Products BV, Nederlandse fabrikant van server rack PDU’s, sluit zich aan bij de Dutch Data Center Association

Het in ’s-Hertogenbosch gevestigde bedrijf Schleifenbauer Products BV is sinds 2008 een betrouwbare partner in PDU’s. Schleifenbauer ontwerpt en produceert als enige in Nederland stroomdistributie units op maat. Haar producten zijn wereldwijd bekend onder de Schleifenbauer merknaam maar ook onder private label merken via OEM-partners.

Met de toetreding positioneert Schleifenbauer zich in het gevarieerde netwerk van de brancheorganisatie en biedt met haar maatwerkoplossingen een antwoord op iedere behoefte van stroomverdeling en energiebeheer in serverracks. Jos Janssen, hoofd sales & marketing “Door samen te werken met de Dutch Datacenter Association willen we onze oplossingen bij nog meer potentiële klanten en opdrachtgevers over brengen. Met name dat ons configuratie- en productieproces van PDU’s te vergelijken is met Lego™: Met slechts een beperkt aantal bouwstenen kunnen eindeloos veel eindproducten worden gemaakt. Schleifenbauer power distribution units worden dan ook aangepast aan de infrastructuur van uw datacenter en niet andersom.”

Schleifenbauer ziet een PDU als een cruciaal element in een serverruimte waar kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid de standaard moet zijn. Door al ruim 15 jaar geen concessies te doen en de PDU naadloos aan te laten sluiten op de IT-infrastructuur en de inrichting van het serverrack, halen eindgebruikers het maximale uit een serverruimte, de apparatuur en de PDU zelf. Denk hierbij aan de beste beveiliging, perfect kabelmanagement, uitgebreid energiebeheer, besturing op afstand, flexibele keuzes in design en vooral altijd passende PDU’s.

“Wij zijn verheugd over de toetreding van Schleifenbauer als DDA Partner” licht Stijn Grove, directeur van de DDA toe. “Een Nederlandse leverancier die de lokale samenwerking opzoekt en daarmee gelegenheid creëert voor de omgeving om met de datacenterbranche mee te groeien. Zeker in tijden waar steeds meer wordt gekeken naar lokale samenwerking, duurzaamheid en het creëren van werkgelegenheid is Schleifenbauer een waardevolle partner voor de markt”.

Duurzaam ondernemen

Door alleen samen te werken met lokale leveranciers is de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Deze lokale samenwerkingen bieden daarnaast de vrijheid om onafhankelijk te zijn van schaarste op de grondstoffenmarkt, buigzaam te zijn in het uitwijken naar alternatieven, wat de gelegenheid biedt om de inkoop zo efficiënt mogelijk in te richten. De productie vindt plaats in eigen fabriek in ’s-Hertogenbosch en start vrijwel direct na ontvangst van de bestelling. Met een doorlooptijd van maximaal 4 weken vanaf besteldatum is Schleifenbauer een van de snelste leveranciers. Of het nu gaat om 1 of 1000 stuks Schleifenbauer maakt alles tegen marktconforme prijzen.

Schleifenbauer heeft inmiddels meer dan 100.000 verschillende soorten maatwerk PDU’s geproduceerd maar ook voor alle standaard PDU’s kunt u bij Schleifenbauer terecht. Van eenvoudige spanningssloffen tot de meest uitgebreide intelligente stroom verdeel oplossingen, geef uw wensen door en Schleifenbauer heeft er een antwoord op.

Neem contact op via info@schleifenbauer.eu of direct telefoonnummer sales kantoor +31 73 890 5343. Kijk voor meer informatie op www.schleifenbauer.eu.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws