Nieuws

Salute Mission Critical breidt uit door heel Europa met nieuwe klanten en partner overeenkomsten in vijf landen en verdere plannen voor 2020

Salute Mission Critical breidt uit door heel Europa met nieuwe klanten en partner overeenkomsten in vijf landen en verdere plannen voor 2020

AMSTERDAM – Salute Mission Critical (Salute) wordt partner van de Dutch Data center Association (DDA). Salute Mission Critical biedt datacenter activiteiten voor marktleidende klanten over de hele wereld en breidt snel uit in Europa. De snelle groei van Salute in Europa wordt aangestuurd door het hoofdkantoor in Amsterdam en hierdoor zal ook de samenwerking met DDA worden bevorderd.

“De missie van Salute is om de beste service aan onze klanten te bieden en tegelijkertijd toegang tot de datacenter industrie te bieden voor ex-militairen uit de hele wereld. De getrainde teams van Salute onderscheiden zich door de kernwaarden; integriteit, betrouwbaarheid en arbeidsethiek die zij hebben meegekregen terwijl ze hun land dienden en is duidelijk herkenbaar in alles wat onze medewerkers doen. Onze basis voor succes is een gedisciplineerde uitvoering van alle taken met militaire precisie ”. Kristen Vosmaer, EVP Global Operations & Managing Director in Europa voor Salute.

“Salute heeft twee kanten aan het bedrijf die elkaar aanvullen. De activiteiten op het gebied van datacenter operatie en onderhoud worden gecomplimenteerd door de projectmatige diensten om klanten maximale waarde te bieden. Onze teams begrijpen de speciale eisen van een missiekritisch datacenter en kunnen leveren onder uitdagende omstandigheden en strakke deadlines. De belangrijkste vaardigheden zijn het bouwen van het beste team voor de gevraagde inzet. ”Jason Okroy, CEO, Salute.

Bovendien merkt Kristen op: “De kwaliteitsbenadering en procedure gedreven diensten van Salute helpen risico’s te beperken en voorspelbare resultaten te garanderen voor bedrijfskritische voorzieningen. Onze projectervaring omvat het inrichten van datacenters, afdichten van installaties, onderhoud van de batterij, reiniging en algemene projectondersteuning (kwaliteitscontrole, inbedrijfstelling, materiaalbeheer). “

Stijn Grove Directeur van de DDA: “Onze focus op het garanderen dat onze leden de juiste mensen hebben om aan hun groeiende behoeften op korte en lange termijn te voldoen, is zeer complementair aan Salute Mission Critical en wat zij bieden. Het is duidelijk dat personeelstekorten niet langer kunnen worden genegeerd in de datacenter industrie. We kijken er daarom erg naar uit om met Salute samen te werken ”

Over Salute Mission Critical

Salute Mission Critical ontwikkelt datacenter technici van wereldklasse. Klanten over de hele wereld vertrouwen op Salute voor de gehele levenscyclus van het project van de implementatie, het beheer tot het buiten gebruik stellen van sites met consistente resultaten van hoge kwaliteit. Ons vermogen om onze teams te werven, op te leiden en te ondersteunen is uniek, waardoor we overal aan uw personeels uitbreidings eisen kunnen voldoen.

Meer informatie op: www.saluteinc.com of neem contact op met dan.scarbrough@saluteinc.com

Bekijk hier de video van Salute Mission Critical

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws