Nieuws

Salute Mission Critical Benoemt Erich Sanchack als CEO

Salute Mission Critical Benoemt Erich Sanchack als CEO

Clinton Township, MI – 14 maart 2023 – Salute Mission Critical, de grootste wereldwijde leverancier van datacenterdiensten voor de volledige levenscyclus, kondigt aan dat Erich Sanchack is benoemd tot Chief Executive Officer. Sanchack volgt Jason Okroy op, de medeoprichter van Salute, die zal overstappen naar Chief Customer and Strategy Officer.

Sanchack heeft 30 jaar ervaring in technologie en datacenters en sluit zich aan Salute van Digital Realty Trust. Hij was daar als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor wereldwijde datacenteroperaties, ontwerp en constructie, colocatie- en interconnectieservice-implementaties, klantoperaties, supply chain-operaties, cyberbeveiliging en overheids- en wetgevingsaangelegenheden. Voorafgaand aan Digital Realty Trust bekleedde Sanchack verschillende senior leidinggevende functies bij CenturyLink en Lockheed Martin.

“Erich is de juiste dienende leider om ons bedrijf naar de toekomst te tillen. Jasons leiderschap in de afgelopen tien jaar was inspirerend en we hebben de tijd genomen om de juiste persoon te vinden om te begeleiden Salute als we verder gaan. Bovendien worden de ervaring, vaardigheden en kennis van Erich wereldwijd erkend voor opschalende organisaties. Als voormalig officier van het Amerikaanse Korps Mariniers is hij ook een uitstekend voorbeeld van de waarde die de militaire gemeenschap aan onze industrie toevoegt. Ons commerciële succes stelt ons in staat om met name de militaire gemeenschap, en achtergestelde gemeenschappen, op nog meer impactvolle manieren te dienen.” 

zegt Salute Mission Critical Mede-oprichter, Lee Kirby.

“Ik ben enorm opgewonden om lid te worden van de Salute Mission Critical team. SaluteHet aanhoudende succes van het bedrijf is grotendeels te danken aan de wereldwijde klantgerichte oplossingen en het volledige spectrum van hoogwaardige diensten. Het indrukwekkende decennium van groei op jaarbasis getuigt van de kracht van de Salute team en hun prestatievermogen. Ik ben vereerd om er deel van uit te maken Salute’s toekomst. Salute Mission Critical is goed gepositioneerd om leiding te blijven geven aan de levering van hun infrastructuurdiensten. Bovendien ben ik verheugd dat Jason zal overstappen naar de rol van Chief Customer and Strategy Officer, die zich toelegt op het ondersteunen van klantrelaties en het waarborgen van de beste klantervaringen”, vervolgt Erich Sanchack. ”Ik kijk ernaar uit om met het hele team samen te werken om nog meer waarde te genereren voor alle belanghebbenden. Klantintimiteit is een belangrijke les die we uit de branche hebben geleerd en die volgens ons een integraal onderdeel zal zijn van onze voortdurende onderscheidende factor.”

zegt Salute Mission Critical Directeur, Erich Sanchack.

Sanchack behaalde een BS in elektrotechniek aan de Pennsylvania State University. Bovendien is hij via verschillende programma’s en onderscheidingen erkend voor zijn leiderschap op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en ervaren rentmeesterschap.

Over Salute Mission Critical

Salute Mission Critical is de grootste wereldwijde aanbieder van datacenterservices voor de volledige levenscyclus die kritieke facility management-services levert aan leiders op het gebied van hyperscale, colocatie en edge. Klanten over de hele wereld rekenen op Salute datacenters duurzaam te exploiteren met militaire precisie.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws