Nieuws

RWL Advanced Solutions sluit als partner aan bij Dutch Data Center Association (DDA)

RWL Advanced Solutions sluit als partner aan bij Dutch Data Center Association (DDA)

RWL Advanced Solutions sluit zich per direct aan als partner van de Dutch Data Center Association (DDA). Met het nieuwe partnerschap is RWL Advanced Solutions in staat haar optimale oplossingen, kennis en ervaringen te delen met de DDA-gemeenschap om zo te streven naar meer duurzaamheid en milieubewustzijn.

“De samenwerking met de Dutch Data Center Association (DDA) is een logische stap voor RWL Advanced Solutions”, zegt Ab Vingerling, European Business Development Manager van RWL AS Amsterdam. “Wij leveren aan de beste installateurs die turnkey oplossingen inzetten op het gebied van koper, glasvezel en containment in datacenters. Bovendien werken we zeer nauw samen met ontwerpers en eindgebruikers om de meest flexibele toekomstbestendige oplossingen te creëren voor particuliere organisaties een hyperscale klanten, die ook deel uitmaken van de DDA-community.”

DDA richt zich als branchevereniging op verschillende belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en educatie voor datacenters. “Wij herkennen deze thema’s en onderstrepen de belangrijke rol die datacenters hebben in de huidige en toekomstige digitale samenleving. Daarom kijken we ernaar uit om samen te werken met de partners en leden van DDA op evenementen, zoals Kickstart Europe in maart”, vertelt Robert Walsh, Managing Director bij RWL Advanced Solutions.

Stijn Grove, Managing Director van de DDA is enthousiast over de nieuwe samenwerking. “RWL Advanced Solutions is een mooie toevoeging aan het netwerk en kan veel betekenen voor huidige DDA partners en deelnemers op het gebied van netwerk en infrastructuur. Daarnaast deelt RWL dezelfde waarden als de brancheorganisatie wat hopelijk zal leiden tot mooie samenwerkingen.”

Over RWL Advanced Solutions
RWL Advanced Solutions behoort al jaren tot een van de meest toonaangevende distributeurs op het gebied van technologische infrastructuur binnen de netwerksector. Verder staan ze bekend als een betrouwbare partner voor klanten en fabrikanten. De RWL Group is opgericht in 2005 in Dublin en heeft sinds 2013 een kantoor in Londen voor het Verenigd Koninkrijk (VK). Vorig jaar opende RWL in januari hun kantoor in Amsterdam dat de uitvalsbasis is voor de Nederlandse en Europese markt.

Voor meer informatie kijk op: https://nl.rwlas.com/nl/

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws