Nieuws

Rentaload gaat samenwerking aan met First-Case BV

Rentaload gaat samenwerking aan met First-Case BV

Onze klanten de beste service leveren wat wij kunnen is de belangrijkste drijfveer. Niet alleen in producten, maar ook in de service daar omheen. Daarom zijn wij als Rentaload in onze Europese expansiestrategie zeer verheugd de nieuwe samenwerking met First-Case BV aan te kondigen.

Ad Smulders en zijn team zetten zich al jaren in om de Nederlandse datacenterbranche te bedienen met eersteklas leveringen, waardoor hun Services jaar na jaar verbeteren en groeien. Door onze krachten te bundelen geven wij een toegevoegde waarde aan deze markt kunnen met onze nieuwe, slimme en low delta-T loadbank series.

Rentaload zal daarom beginnen met het bouwen van een voorraad in het First Case-magazijn en vertrouwen op hun bekwame team om de juiste added value aan te bieden, loadank tests intern, on-site installaties, tot het helpen bij IST-inbedrijfstellingstesten.

Deze nieuwe samenwerking is een onderdeel van onze “FLAP-weg” uitrol, met magazijnen en lokale teams in de buurt van Londen, Parijs, Frankfurt en Amsterdam.

Voor meer info: www.rentaload.com / https://first-case.nl

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws