Nieuws

Panduit forum over single pair ethernet, edge computing en 5G

Panduit forum over single pair ethernet, edge computing en 5G
  • ‘We Connect.’ digitaal forum met 33 presentaties door 8 innovatieleiders
  • Keynote van Prof. Dr. Gunter Dueck, ex-CTO (Chief Technology Officer), IBM
  • Landspecifieke auditoria met content in lokale taal

Panduit organiseert op woensdag 14 oktober het virtuele forum ‘We Connect.’, over single pair ethernet, edge computing en 5G. Daar presenteert het bedrijf in samenwerking met de partners Atlona, Axis, Cisco, Fluke Networks, Signify, Socomec en Swegon de laatste technologische ontwikkelingen. Verder vertelt keynotespreker Prof. Dr. Gunter Dueck, bestsellerauteur en ex-CTO (Chief Technology Officer) van IBM, zijn marktvisie.

Digitale transformatie kantoren en fabrieken

Deelnemers aan ‘We Connect.’ krijgen in een virtuele world experience toegang tot 33 livepresentaties van marktexperts, een chat-omgeving en virtuele beurs.  Op deze manier wordt duidelijk gemaakt wat single pair ethernet, edge computing en 5G gaan toevoegen aan de digitale transformatie van kantoren en fabrieken. Tevens krijgen de bezoekers inzicht in oplossingen voor kortsluitbeveiliging en controleruimten.

Inschrijven is mogelijk via de link:  https://www.ubivent.com/register/Panduit_NL

Over Panduit

Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws