Nieuws

 

Nieuwste Subsidievisie 2019 in samenwerking met Hezelburcht

Nieuwste Subsidievisie 2019 in samenwerking met Hezelburcht Bent u of gaat u als datacenter investeren op het gebied van innovatie of duurzaamheid? Er zijn in 2019 weer volop subsidiemogelijkheden! Subsidies maken uw investeringen niet alleen rendabel, ze ondersteunen u bovenal bij het realiseren van uw innovatieve ambities. In de subsidievisie 2019 attenderen de DDA en de specialisten van Hezelburcht u op mooie kansen voor aankomend jaar.

 

Wist u dat?

  • Twee fiscale regelingen, de MIA en EIA -, u ook aankomend jaar weer fiscaal voordeel kunnen geven? Ondernemers die investeren in milieuvriendelijke en/of energiezuinige technieken en toepassingen kunnen het aanvragen. Tot 45% van de kosten is aftrekbaar van de winst.
  • Er vanuit de Topsector Energie (TSE) weer mooie kansen zijn voor innovatietrajecten? Voor investeringen in innovatieve energiebesparende technieken, apparaten en systemen kunnen ondernemers een beroep doen op de Demonstratie Energie-Innovatie (DEI). De focus van de TKI Urban Energy ligt op innovatieve ontwikkelings- en demonstratieprojecten gericht op duurzame energieopwekking, energiebesparing en een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur.
  • De SDE+ subsidie dit jaar voor het laatst in deze vorm bestaat? Met een budget van € 10 miljard subsidieert de regeling projecten die energie opwekken uit hernieuwbare bronnen zoals Biomassa, Geothermie Water, Wind (land, meer en waterkering) en Zon. De eerste gefaseerde openstelling is van 12 maart tot en met 4 april 2019.
  • Ondernemers met een goedgekeurd WBSO project, de zogenaamde S&O-verklaring, beroep kunnen doen op fiscaal voordeel vanuit de Innovatiebox? Met dit fiscale instrument kunt u aanvullend belastingvoordeel verkrijgen voor de winst die voortkomt uit eigen innovaties.

 

Download hier de factsheet Subsidievisie 2019 en lees meer!

Subsidievisie 2019 is nu
vrij te downloaden 

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!