Nieuws

Laatste duurzaamheidsbeoordeling weerspiegelt Salute Mission Critical’s toewijding aan continue verbetering

Laatste duurzaamheidsbeoordeling weerspiegelt Salute Mission Critical’s toewijding aan continue verbetering

De Sustainalytics ESG Risk Rating meet de blootstelling van een bedrijf aan duurzaamheidsrisico’s en hoe goed een bedrijf met die risico’s omgaat.

25 mei 2023 – Salute Mission Critical, de grootste wereldwijde aanbieder van datacenterdiensten voor de volledige levenscyclus, kondigt aan dat ze met succes hun risicobeoordeling hebben verlaagd en hun prestaties op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) in vergelijking met vorig jaar met 12% hebben verbeterd. Het lage risico Sustainalytics ESG-rating puts Salute in de top 22% van alle beoordeelde bedrijven.

De Sustainalytics ESG Risk Rating meet de blootstelling van een bedrijf aan duurzaamheidsrisico’s en hoe goed een bedrijf met die risico’s omgaat. Met een score die beter is dan 78% van de bedrijven die worden gemeten, Salute’s cultuur van continue verbetering blijkt duidelijk uit validatie door derden.

                   “We zijn verheugd dat we de lage risicobeoordeling hebben verdiend en zullen in de toekomst nog betere resultaten blijven behalen. Salute’s toewijding aan het bieden van duurzame en ethische oplossingen komt duidelijk naar voren in de score van dit jaar. Onze focus op beveiliging en bestuur heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in onze ESG-prestaties, waaronder een uitbreiding van onze programma’s voor gegevensprivacy en grotere algehele transparantie”,

zei Sonda Kolodzinski, EVP van Business Operations, Compliance and Sustainability bij Salute Mission Critical.

Salute’s toewijding aan ESG heeft invloed gehad op:

  • Werknemers – Een goede strategie voor de ontwikkeling van het personeelsbestand invoeren die een uitgebreid trainingsregime biedt dat duurzame praktijken omvat.
  • Het milieu – Toewijding aan een Groen inkoopbeleid door te zoeken naar mogelijkheden om de aankoop van milieuvriendelijke producten te vergroten – het doel is om productgerelateerde broeikasgassen te verminderen en tegen 2025 netto of bijna nul te bereiken.
  • Klanten – Salute biedt duurzaamheidsadvies voor datacenters – inzicht in milieurisico’s en -beloningen om voordelen voor klanten te realiseren.
  • Processen – Door consequent processen te controleren die gericht zijn op het transformeren van stappenplannen voor duurzaamheid, profiteren klanten van robuuste procedures met bekwaam personeel dat is voorbereid om elk scenario aan te kunnen.

                   “Ons uitgebreide dienstenpakket omvat de volledige levenscyclus van de datacenterinfrastructuur. Door duurzaamheid in elke fase prioriteit te geven, stellen we onze klanten in staat om op een echt impactvolle manier aan hun ambities en vereisten te voldoen. Terwijl we samen de toekomst van de industrie vormgeven, omarmen we de kansen die voor ons liggen vol innovatie, groei en uitmuntendheid. Onze inzet wordt gedreven door onze niet-aflatende toewijding om uitzonderlijke waarde te leveren, een stimulerende werkomgeving te bevorderen en het rendement voor alle belanghebbenden te maximaliseren.”

Erich Sanchack, CEO van Salute Mission Critical.

Terwijl de vraag naar duurzame en ethische oplossingen blijft groeien, Salute Mission Critical heeft de lat hoger gelegd met zijn ESG-verplichtingen. Door prioriteit te geven aan efficiëntie, innovatie en duurzaamheid in alle activiteiten, Salute zorgt niet alleen voor eersteklas oplossingen voor klanten, maar levert ook kosteneffectieve diensten waarmee ze zich onderscheiden in de branche. Deze standvastige toewijding aan het leveren van uitzonderlijke waarde stelt hen in staat om sterke partnerschappen aan te gaan, de verwachtingen van klanten te overtreffen en te gedijen in de huidige competitieve markt.

Over ons Salute Mission Critical

Salute Mission Critical is de grootste wereldwijde aanbieder van datacenterservices voor de volledige levenscyclus die kritieke facility management-services levert aan leiders op het gebied van hyperscale, colocatie en edge. Klanten over de hele wereld rekenen op Salute datacenters duurzaam te exploiteren met militaire precisie.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws