Nieuws

Kickstart Europe kondigt zuster-event aan in samenwerking met Gulf Data Center Association: Touchdown Middle East

Kickstart Europe kondigt zuster-event aan in samenwerking met Gulf Data Center Association: Touchdown Middle East

De eerste datacenterconferentie in de Golfregio vindt in November plaats in Bahrein


13 juli 2023, Manama, Koninkrijk Bahrein – De Gulf Data Centre Association (GDCA), een brancheorganisatie die de groei van de datacenterbranche in de hele GCC stimuleert, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Touchdown Middle East, de eerste jaarlijkse conferentie voor de datacenterbranche in de regio. De conferentie vindt plaats op 21 en 22 november.


Touchdown Middle East is ontwikkeld in samenwerking met Kickstart Europe, de organisatie achter de jaarlijkse Kickstart conferentie voor de Europese datacenter, cloud en connectivity sector, en brengt C-level executives, operators, experts en nog veel meer uit het hele Midden-Oosten samen. 

Op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023 in het Al Dana Hall, Gulf Hotel, biedt Touchdown Middle East 2023 deelnemers de gelegenheid om regiobreed inzicht te krijgen in de laatste trends, ontwikkelingen en kansen in de datacentermarkt door middel van keynote speeches van experts uit de branche en paneldiscussies met vooraanstaande sprekers.
“De GDCA vertegenwoordigt de datacentermarkt in de regio op zowel lokaal als mondiaal niveau, ons doel is om met de lancering van Touchdown Middle East de reputatie van de GCC op te bouwen als een toonaangevende opkomende markt in de datacentersector en als koploper in het huidige digitale ecosysteem,” zegt Henry Sutton, oprichter van de GDCA en Touchdown Middle East. “Met de onschatbare ervaring van Kickstart Europe die ons ondersteunt, kijken we uit naar een succesvolle samenkomst waarbij deelnemers best practices en expertise kunnen uitwisselen met als doel aanzienlijk terrein te winnen voor deze industrie in de GCC regio.”

“We zijn verheugd om de lancering van Touchdown Middle East te ondersteunen, die op een kritiek moment komt wanneer landen in de Golf regio blijven investeren in de groei van hun data-economie,” zegt Stijn Grove, oprichter van Kickstart Europe. “Deze eerste industrie conferentie brengt belangrijke organisaties en individuen samen en versnelt de ontwikkeling van de digitale positie van het Midden-Oosten.”
Handelsmissie
Dutch Data Center Association en het team van Kickstart Europe organiseren een handelsmissie naar de Golfregio, in combinatie met een bezoek aan de conferentie Touchdown Middle East. De handelsmissie zal Europese stakeholders de mogelijkheid bieden inzicht te krijgen in de opkomende datacentermarkt in de GCC-regio en lokale spelers te ontmoeten.

Aangesloten partijen uit het DDA en/of Kickstart Europe netwerk kunnen contact opnemen met Stijn Grove en/of Zoë Derksen voor meer informatie over deelname aan de handelsmissie.

Save the Date
Save the date via deze link. Tickets voor Touchdown Middle East zijn vanaf 23 juli beschikbaar. Koop je ticket voor 21 september en ontvang $50 USD korting op de originele prijs ($150 USD).

Exposanten & Sponsors
Touchdown Middle East biedt talrijke exposanten- en sponsorpakketten aan voor organisaties uit de hele regio en daarbuiten. Interesse om deel te nemen als sponsor of exposant? Neem contact op met Touchdown Marketing & Sponsorship team via info@touchdownme.com

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws