Nieuws

Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric™

Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric™
Eurofiber (Cloud Infra) stelt klanten in staat om rechtstreeks end-to-end verbindingen te maken van elk Equinix IBX® Datacenter naar elke DCspine-verbonden datacenterlocatie op aanvraag, zonder fysieke cross-connects.

DCspine is het software-defined datacenter interconnectieplatform van Eurofiber en verbindt maar liefst 95+ datacenters in Nederland, België en Duitsland.Deze oplossing versnelt de implementatie en vergroot de kosteneffectiviteit ten opzichte van traditionele voorgangers, zoals dark fiber of ‘waves’. Voortaan kunnen klanten hun end-to-end verbindingen eenvoudig aanbieden via Equinix Fabric™ en het online DCspine portaal.

Elisabeth Hankeln, Managing Director, Eurofiber Cloud Infra; “Het leveren van een directe verbinding van Equinix Chicago naar het SmartDC datacenter in Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geweest. Klanten van Equinix hebben baat bij het uitbreiden van hun netwerkbereik naar onze 95 aangesloten datacenters in de Benelux. Deze uitbreiding biedt toegevoegde waarde aan klanten van zowel Equinix en DCspine, evenals alle aangesloten datacenters.”

“De samenwerking tussen Equinix en Eurofiber op Fabric heeft ons bereik en wendbaarheid vergroot, waardoor klanten naadloos verbinding kunnen maken met het netwerk van Eurofiber voor verhoogde flexibiliteit en verstrekking van dienstverlening in EMEA. Het geeft blijk van onze toewijding aan innovatie en komt tegemoet aan de steeds veranderende behoeftes in een digitaal landschap op abonnementsbasis.” zegt Charles Bonnaire, Business Development Manager – Interconnection Equinix

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws