Nieuws

De Dutch Data Center Association verwelkomt Starline als nieuwe partner

De Dutch Data Center Association verwelkomt Starline als nieuwe partner Starline, wereldleider op het gebied van stroomdistributie-apparatuur en stroomvoorzieningen, heeft officieel haar samenwerking met de Dutch Data Center Association (DDA) aangekondigd. DDA is de officiële brancheorganisatie voor datacenters in Nederland en vertegenwoordigt meer dan 90% van alle Nederlandse multi-tenant faciliteiten.

Stijn Grove, directeur van DDA: “Wij leven niet alleen in het tijdperk van digitale transformatie maar ook bevinden wij ons midden in de energietransitie naar duurzame energie. Voor datacenters betekent dit dat hun systemen voor de opwekking van elektriciteit zich aan deze nieuwe energiebronnen dienen aan te passen. Daarnaast bestaat er ook een toenemende vraag naar stroomvoorzieningen die uiterst efficiënt en kosteneffectief zijn en een kleinere footprint hebben. Starline behoort tot de sterkste spelers op het gebied van stroomdistributie-oplossingen, met name voor de datacenter sector. Daarom verwelkomen wij Starline graag als partner.”

Universal Electric Corporation (UEC), de fabrikant van Starline, begon bijna 90 jaar geleden in Pittsburgh in de Verenigde Staten als elektrotechnisch bedrijf. De productie startte halverwege de jaren vijftig. Vandaag de dag is UEC uitgegroeid tot een wereldleider op het gebied van stroomdistributie-apparatuur, met een sterke aanwezigheid in de datacenter sector.

Mark Swift, Marketing Directeur van Universal Electric Corporation: “Wij zijn verheugd tot de nieuwe partners van de Dutch Data Center Association te behoren. Hun organisatie heeft een sterk netwerk in deze regio en wij zien een duidelijke toegevoegde waarde in onze deelname. Deel uitmaken van dit netwerk zal ons helpen om onze aanwezigheid en zichtbaarheid in Nederland te vergroten, wat bijdraagt aan onze missie om verder uit te breiden in Europa.”

Ga voor meer informatie naar www.starlinepower.com.

 

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws