Nieuws

DDA verwelkomt ACT Connectivity Solutions als nieuwe partner

DDA verwelkomt ACT Connectivity Solutions als nieuwe partner

De Dutch Data Center Association (DDA) verwelkomt ACT Connectivity Solutions als nieuwe partner. ACT Connectivity Solutions is gespecialiseerd in datacenterbekabeling voor uitbreiding en wijzigingen van bekabeling en kabelmanagement en heeft meer dan 20 jaar ervaring in deze sector.

Het merk biedt unieke patchkabels zoals de Polarity Twist™, die speciaal ontworpen zijn voor datacenters en maximale betrouwbaarheid bieden. Met een voorraad van meer dan een miljoen kabels zijn de kabels direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis! De producten van ACT voldoen aan of overtreffen internationale normen en staan bekend om hun hoge en constante kwaliteit. ACT biedt vijf jaar garantie op al haar producten

ACT’s bekabelingsproducten bieden compatibiliteit met andere merken die internationale normen volgen en het bedrijf biedt flexibiliteit in maatwerk en snelle levering van kabels met verschillende lengtes en vezelopties. ACT’s specialisten hebben jarenlange ervaring in het adviseren van datacenters en het selecteren van de juiste producten.

Meer informatie over ACT Connectivity Solutions en haar producten is te vinden op de website van het bedrijf. De DDA is verheugd over de samenwerking met ACT Connectivity Solutions en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking om de Nederlandse datacentersector te versterken.

 

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws