Nieuws

DDA verhuist naar Startwell Tech Hub in Amsterdam Zuid-Oost

DDA verhuist naar Startwell Tech Hub in Amsterdam Zuid-Oost

Afgelopen juni is de DDA in alle stilte verhuist van de Schinkelbuurt naar het voormalige Honeywell gebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Daar wordt een tech hub ontwikkeld voor startups, scale-ups en andere organisaties die zich met innovaties bezig houden. Als DDA zijn we uitgenodigd mee te werken aan de ontwikkeling van deze hub, die gevestigd is in Bullewijk, tussen de A2 en de A9.

Naast vastgoedontwikkelaar Wooden City is ook immersed cooling specialist Asperitas in het gebouw aanwezig. Helaas heeft de verdere ontwikkeling van het pand wat vertraging opgelopen door de Coronacrisis, maar er zijn mooie plannen om Startwell tot een Future Tech Center te ontwikkelen, en de bedrijven in het pand ook met kennisinstellingen en universiteiten in de regio te verbinden.

Eventruimte
Het nieuwe kantoor biedt ons veel voordelen; naast veel meer eigen kantoorruimte en werkplekken, hebben we nu ook beschikking over een eigen eventruimte! Dat biedt ons vele voordelen bij het organiseren van (netwerk)evenementen. Daarnaast zal deze eventruimte ook tegen een lage vergoeding beschikbaar worden gesteld aan ons netwerk van deelnemers en partners. En er is ook de mogelijkheid tot het gebruiken van werkplekken op ons nieuwe kantoor. Meer details hierover volgen spoedig.

Kantooropening voor genodigden
We kijken ernaar uit onze bezoekers te verwelkomen! Toch vieren we onze verhuizing in eerste instantie alleen met genodigden, onze deelnemers en partners. Dit om een Corona-verantwoorde afstand te kunnen garanderen. Er is daarbij ruimte voor één persoon per organisatie. De primaire contactpersonen hebben hier reeds een uitnodiging van ontvangen. Uiteraard hopen we op een later moment dit jaar onze event- en kantoorruimte ook open te stellen voor ons hele netwerk.

Ons nieuwe adres is Laarderhoogtweg 18, 1101 EA in Amsterdam
Graag tot ziens in Startwell!

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws