Nieuws

DDA publiceert jaarlijks overzicht van datacentertoeleveranciers

DDA publiceert jaarlijks overzicht van datacentertoeleveranciers

Na ruim een jaar onzekerheid, lijkt de wereld en de economie zichzelf langzaamaan te herstellen van de Covid-19 pandemie. De pandemie heeft de vraag naar digitale diensten in recordtempo omhooggestuwd. Door hard werk van onze datacenters en de ondersteuning van het rijke ecosysteem van toeleveranciers heeft Nederland een soepele transitie kunnen maken naar online leren, werken en communiceren. Door de pandemie staat digitaal bij veel bedrijven, overheden en burgers meer centraal dan ooit.

Ecosystem Guide 2021

Vol trots presenteren wij het rijke overzicht van datacenter toeleveranciers in de ‘Ecosystem Guide 2021’. Deze gids presenteert een helder en beknopt overzicht van alle diensten, producten en expertise die onze 87 partners te bieden hebben op het gebied van datacenters.

De expertise van al deze verschillende partners zijn onderverdeeld in drie categorieën: Plan, Build en Run. Voor elke fase in datacenterontwikkeling, van de tekentafel tot de dagelijkse operatie, zijn er in het DDA-netwerk professionele bedrijven te vinden.

Net als vorige edities publiceert de DDA in deze gids ook weer het ‘ecosystem landscape’. Op deze manier is eenvoudig te zien welke diensten en/of producten bij de verschillende partijen uit het netwerk van de DDA te vinden zijn.

De gids is hier vrij te downloaden:
https://www.dutchdatacenters.nl/publicaties/ecosystem-guide-2021/

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws