Nieuws

DDA breidt vertegenwoordiging uit naar Caribische eilanden

DDA breidt vertegenwoordiging uit naar Caribische eilanden

Curaçaos datacenter Dataplanet N.V – Blue NAP Americas wordt deelnemer van Dutch Data Center Association

Met trots kondigt DDA het nieuwe deelnemerschap van Dataplanet N.V – Blue NAP Americas aan. Het datacenter sluit zich per 1 september aan bij de Nederlandse brancheorganisatie voor datacenters. Het datacenter is gevestigd in Willemstad Curaçao en is daarmee het eerste datacenter vertegenwoordigd door DDA in het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden.

Blue NAP Americas is het meest geavanceerde multi-tenant Tier-IV gecertificeerde datacenter in de Pan-Caribische regio. Het datacenter biedt verschillende diensten waaronder colocatie van infrastructuur, Private Cloud, Disaster Recovery en Professional Services.

Stijn Grove, Managing Director Dutch Data Center Association: “We zijn verheugd met het nieuwe deelnemerschap van Dataplanet N.V – Blue NAP Americas. Als Tier 4 gespecialiseerd datacenter in Willemstad is Dataplanet B.V. een onmisbare schakel in de digitale infrastructuur van Curaçao en het gehele Caribische gebied. We kijken er naar uit het netwerk binnen het Nederlandse Koninkrijk te vergroten en onze banden met overzeese collega’s te versterken.”

Quote Danilo Zabala, CEO Dataplanet N.V. – “We zijn op zoek geweest naar de juiste partner om ons Blue NAP Americas datacenter in de wereld te helpen promoveren en we geloven dat we deze partner hebben gevonden in de Dutch Data Center Association! We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd als het eerste Caribische datacenter dat toetreedt tot de DDA en kijken ernaar uit om met alle aangesloten leden samen te werken om de kennis en expertise van het datacenter binnen de organisatie te benutten.”

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws